Connect with us

Un nou cartier de vile în Bucium

Investiții private

Un nou cartier de vile în Bucium

Aproape 30 de vile sunt propuse spre construcție într-un ansamblu din zona Bucium, pe un teren cu o suprafață de circa 2,5 hectare. Proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) va fi dezbătut public în cadrul unei ședințe care se va desfășura la sediul Primăriei pe 16 mai.

Regimul de înălțime stabilit în PUZ este cu demisol, parter și un etaj. Principala cale de acces la amplasament este un drum de piatră care face legătura cu str. Teascului. Vilele vor ocupa peste 7.000 mp, iar câte 2.400 mp sunt alocați pentru parcaje, circulații pietonale și căi de acces de incintă. Spațiile înierbate și cele verzi vor fi amenajate pe aproape 9.400 mp.

Amplasament vile Bucium

„Drumul DE1060 de pe latura de vest este in administrarea UAT Barnova. Se propune pentru acest drum un profil stradal cu latimea de 12.0 m. La solicitare, beneficiarul va pune la dispozitie o suprafata de teren de 65mp, din totalul suprafetei de teren propus a fi cedat pentru modernizarea/amenajarea cailor de acces, pentru a se asigura profilul stradal propus”, se precizează în proiectul de PUZ.

Planșa urbanistică – sunt prevăzute aproape 30 de vile

După dezbaterea publică din 16 mai, proiectul va putea fi propus aprobării plenului Consiliului Local. Ulterior, beneficiarul va avea undă verde să depună dosarul pentru obținerea autorizației de construire și începerea lucrărilor.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top