Connect with us

Un nou parc industrial și unul logistic, la 20 km de mun. Iași

Terenul are o suprafață de aproape 20 ha

Proiecte publice

Un nou parc industrial și unul logistic, la 20 km de mun. Iași

Febra parcurilor industriale cuprinde una dintre cele noi comune care a intrat în Zona Metropolitană. Aflată la circa 20 km de municipiul Iași, comuna Țigănași dispune de mari resurse de teren și, recent, a început demersurile pentru autorizarea unei astfel de investiții.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) este deja în proces de avizare la autoritățile competente, iar informațiile Apix.ro sunt că Primăria Țigănași vrea să dezvolte atât un parc industrial, cât și unul logistic pe o suprafață de teren de aproape 20 hectare.

Terenul are aproape 20 ha din estimările Apix.ro, cu deschidere la DJ282C care leagă amplasamentul de DN24, astfel că poziționarea este una bună

Comuna are câteva mii de locuitori și dispune de importante resurse de teren care sunt libere de construcții și sarcini. Proximitatea față de mun. Iași poate face din această comună atractivă pentru investiții, având în vedere că, în imediata apropiere a Iașului, terenurile libere sunt „pe cale de dispariție”.

„Comuna se află în nord-estul județului, pe malul stâng al râului Jijia. Este străbătută de șoseaua națională DN24C, care leagă Iașiul de Ștefănești și Lipcani. Lângă Cârniceni, din această șosea se ramifică șoseaua județeană DJ282C, care duce spre vest la Vlădeni și Șipote”, potrivit autorității locale.

În ultimii ani, planurile privind parcurile industriale și logistice au luat avânt în județul Iași. După ce Miroslava a amenajat cu succes cele două parcuri din zonele Metro și Antibiotice, Consiliul Județean (CJ) a demarat propriile proiecte și are în construcție un astfel de parc la Lețcani, și planuri similare pentru Holboca, Pașcani, Dumești sau Ruginoasa.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top