Connect with us

Un operator charter va lansa curse regulate, din toamnă, inclusiv de la Iaşi

Local

Un operator charter va lansa curse regulate, din toamnă, inclusiv de la Iaşi

Animawings, companie deținută de Christian Tour, are în plan efectuarea de zboruri regulate începând din toamna acestui an, atât între orașe din țară, cât și cu destinații în străinătate. Iașul figurează între planurile operatorului inițial cu o cursă regulată spre București.

Într-un interviu acordat Ziarului Financiar, Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour, a precizat că intenția companiei aeriene este să lege orașe din România cu marile capitale europene. O primă cursă [regulată] în acest sens va fi București – Paris. În același timp, Animawings va efectua curse între București și mai multe orașe din țară, respectiv Cluj, Oradea, Iași, Baia Mare și Timișoara.

Potrivit lui Cristian Pandel, dezvoltarea companiei implică planuri pe următorii cel puțin cinci ani – Animawings a devenit, în februarie 2024, o firmă 100% românească, după ce Christian Tour a preluat pachetul de acțiuni. Compania a fost înființată în 2019, în baza unui parterneriat cu operatorul grec Aegean Airlines și, în ultimii ani, a efectuat zboruri de tip charter spre destinații din Europa de Sud-Est, Spania și Orientul Mijlociu.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top