Connect with us

VIDEO Cum arată șantierul de la nodul turbion A7-A8 la o zi după vizita ministrului Transporturilor

Trafic

VIDEO Cum arată șantierul de la nodul turbion A7-A8 la o zi după vizita ministrului Transporturilor

Asociația „Moldova vrea autostradă” a publicat două filmări din dronă realizate la o zi după vizita ministrului Transporturilor pe șantierul autostrăzii A7, tronsonul Bacău – Pașcani, respectiv zona turbionului de la Pașcani și de la Săbăoani, unde a început instalarea de containere pentru muncitori.

„Prima filmare este de la Pașcani, unde UMB s-a reîntors la Turbionul ce leagă Autostrada A7 de Autostrada A8. Se lucrează la terasament, decopertări și la groapa de împrumut de lângă autostradă”, spuen Ștefan Liviu Stanciu, deținătorul canalulului de Youtube „Ștef Zboară” și proaspăt membru al MVA.

„A doua filmare este de la Săbăoani, unde UMB își desfășoară Organizarea de Șantier și unde se instalează deja containerele pentru muncitorii care vor începe să lucreze pe loturile din județele Iași și Neamț! De asemenea, se lucrează la devierea rețelei de energie electrică. Organizarea de Șantier și containerele pentru muncitori reprezintă un indiciu important privind planul UMB de a începe să prioritizeze și loturile din județele Iași și Neamț”, arată Ștefan Liviu Stanciu, într-o informare remisă redacției APIX.ro.

Conform MVA, verificările în teren au revelat că utilajele UMB au nivel relativ bun de productivitate, având în vedere că gradul de realizare este mai mare față de stadiul fizic de 7% raportat oficial de CESTRIN la 5 iunie.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Trafic

To Top