Connect with us

VIDEO/FOTO Stadiul lucrărilor la parcarea multietajată a Continental [imagini aeriene]

Investiții private

VIDEO/FOTO Stadiul lucrărilor la parcarea multietajată a Continental [imagini aeriene]

Lucrările la noua clădire Continental din bld. Poitiers avansează într-un ritm alert: construcția este deja la „roșu”. Clădirea va găzdui o parcare multietajată și un centru de testare, investiția fiind de 8 milioane euro.

Potrivit anunțului companiei de la sfârșitul anului trecut, sediul de pe bd. Poitiers va extinde zona laboratoarelor de testare pentru produsele dezvoltate în Iași în departamentul Vehicle Dynamics. Totodată, parcarea supraterană va avea o suprafață totală de 10.000 m2. Astfel, va fi suplimentat numărul locurilor de parcare cu mai mult de 200, ajungându-se la un total de peste 600 de locuri dedicate angajaților Continental.

Noua clădire va avea două niveluri de testare (parter și etajul I) și patru niveluri de parcare supraterană. Pe fiecare nivel vor fi alocate cinci locuri pentru mașinile electrice, prevăzute cu stații de încărcare. Terasa de la ultimul etaj este complet echipată cu panouri fotovoltaice  care asigură alimentarea acestor stații, precum și iluminatul nivelurilor. Totodată, construcția va dispune și de un sistem de panouri solare care va asigura necesarul de apă caldă pentru întreaga clădire. Accesul la fiecare nivel se va face prin intermediul unui lift special conceput. În plus, în noua construcție va fi folosit un sistem inteligent de control la distanță al echipamentelor tehnice și a infrastructurii acesteia și un sistem de management al parcării privind accesul și disponibilitate locurilor.

Galerie foto (capturi din clipul de mai sus):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top