Connect with us

VIDEO/FOTO Un nou jucător pe piața imobiliară ieșeană: 96 de case individuale

Articol susținut de DMT Home Residence

Investiții private

VIDEO/FOTO Un nou jucător pe piața imobiliară ieșeană: 96 de case individuale

Visani Village este conceput ca un cartier de locuințe individuale premium, construite pe teren proprietate în zona Bucium-Visani Iași. Ansamblul Rezidențial Visani Village este amplasat în Sat Vișan Comuna Bârnova Jud Iași, la doar 7,3 km de cel mai important punct de interes al Iașiului, Palat/Palas Mall.

Accesul este unul facil, doar pe străzi asfaltate, Str.Vișan, Sat Vișan, Bârnova cu intrare pe la OMV Șoseaua Bucium.

Cartierul cuprinde 96 de case individuale cu regim de înălțime Parter și Parter + Etaj desfășurate pe o suprafață totală de 53.000 mp de teren, iar fiecare casă are atribuită o suprafață între 450 și 900 mp.

Visani Village se bucură de cele mai eficiente compartimentări, cu suprafețe și spații utile generoase cât și cu un număr de camere ce vor satisface orice nevoie a unei familii moderne.

Casele sunt construite cu mare precizie și acuratețe cu materiale de cea mai bună calitate, conform Proiectelor Tehnice de Execuție.

Visani Village va avea o infrastructură a căilor de acces foarte bine pusă la punct, cu străzi late de 7m betonate, canalizări, aducțiuni de apă și gaze naturale sistematizate cât și iluminat stadal.

De asemenea, Cartierul Visani Village va avea o zonă de spațiu verde cu destinația de parc de joacă pentru copii și recreere.

“În acest moment, lucrăm la primul tronson de 10 unități din care 6 sunt deja finalizate, inclusiv o casă de showroom în care orice client își poate face o imagine corectă despre utilitatea spațiilor, la infrastructura utilităților și a căilor de acces pentru tot complexul. Ne-am dorit să construim un ansamblu rezidențial care să fie diferit de ceea ce găsim pe piată caselor individuale din Iași, și am reușit! Clienții, colaboratorii și chiar specialiștii care ne-au vizitat șantierul au avut aceeași expresie: DA! E ALTCEVA! Vă invităm și pe dumneavoastră să ne faceți o vizită pentru a află de ce”, a declarat Ovidiu Stoian, dezvoltatorul VISANI VILLAGE.

Citește mai multe informații pe site-ul proiectului sau pe pagina de Facebook. De asemenea, informații pot fi obținute la numărul 0741.679.203

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top