Connect with us

VIDEO Stadiul lucrărilor la noua capacitate de depozitare de la Antibiotice: 30% din construcție e realizată, cum va arăta în final clădirea

Investiții private

VIDEO Stadiul lucrărilor la noua capacitate de depozitare de la Antibiotice: 30% din construcție e realizată, cum va arăta în final clădirea

Antibiotice derulează o investiție de 85 milioane lei pentru dezvoltarea unei noi capacități de producție, ambalare și depozitare produse sterile, soluții și topice. Potrivit oficialilor companiei, din cadrul acestui proiect face parte și o nouă capacitate de depozitare care va avea echipamente de ultima generație și soluții digitale pentru un management modern al depozitarii produselor farmaceutice.

„Noua capacitate de depozitare va fi echipată cu un sistem de stocare și management modern, automatizat și optimizat cost/beneficiu. De asemenea, gestionarea stocării se va face printr-un software WMS”, se arată într-o informare a companiei publicată online. Antibiotice a prezentat și un clip video:

Potrivit anunțului companiei, până acum, 30% din construcție a fost realizată, fiind proiectată pentru o capacitate de depozitare de 3 ori mai mare decât cea a depozitului actual de pe platformă. „După finalizarea lucrărilor, estimate spre sfârşitul anului 2024, depozitul va fi utilizat pentru gestionarea producţiei planificate, având în vedere obiectivele de creştere a cifrei de afaceri prevăzute în planul de afaceri Viitorul Împreună 2030”, au mai arătat reprezentanții Antibiotice.

capacitate antibiotice

Investiția este susținută din fonduri proprii, dar beneficiază și de fonduri alocate prin ajutor de stat finanțat de Ministerul Finanțelor pentru implementarea proiectului „Capacități de producție, ambalare și depozitare sterile, soluții și produse topice”, în valoare de 85 milioane de lei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top