Connect with us

Vrei o casă în Miroslava? Primăria concesionează aproape 100 de terenuri la redevențe de câteva sute de euro/an

Zonă unde sunt concesionate terenuri

Local

Vrei o casă în Miroslava? Primăria concesionează aproape 100 de terenuri la redevențe de câteva sute de euro/an

Primăria Miroslava va organiza, la începutul lunii decembrie, o licitație pentru concesionarea a 78 de suprafețe de teren persoanelor interesate să-și construiască o casă. În medie, un teren are circa 500 mp, dar există și parcele cu o suprafață mai mare (lista lor poate fi consultată mai jos).

Redevența minimă este cuprinsă între 2,97 și 3,96 lei/mp/an, în funcție de amplasarea terenului. Calendarul licitației prevede 6 decembrie ca data limită pentru depunerea solicitărilor de clarificări, iar 13 decembrie termenul la care pot fi depuse oferte. Ulterior, pe 14 decembrie (ora 10.00) va avea loc o ședință publică de deschidere a ofertelor.

La anunțul Primăriei a fost anexată și lista celor 78 de terenuri care pot fi identificate după numărul cadastral. Pentru a vedea cu exactitate unde se află un teren accesați eTerra (aplicație a Autorității de cadastru), unde poate fi efectuată o căutare după numărul cadastral aferent fiecărui teren, în condițiile în care selectării județului și localității.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top