Connect with us

Zămosteanu renunță la proiectele din Dacia: vinde tot

În trecut, terenul a aparținut Euroconstruct

Tranzacții

Zămosteanu renunță la proiectele din Dacia: vinde tot

Încă un proiect imobiliar inițiat de omul de afaceri Cristin Zămosteanu în zona Dacia este scos la vânzare. Anterior, APIX.ro a scris despre ansamblul cu blocuri de 16 etaje din zona străzilor str. Serg. Grigore Ioan, Lupiței și Tabacului – omul de afaceri a scos terenul la vânzarea înainte ca Planul Urbanistic Zonal (PUZ) să fie aprobat de către Primărie.

Acum, Zămosteanu, tot prin firma M.Chim, vinde un teren de circa 9.000 mp care, oficial, are adresa pe str. Rampei, dar, de fapt, deschiderea este la str. Tabacului – terenul se desfășoară în lateralul și în spatele magazinului Lidl existent.

Acesta este terenul pe care Zămosteanu vrea 470 euro/mp

Anunțul de vânzare a fost publicat pe site-uri de specialitate, iar M.Chim solicită un preț de 4,2 milioane euro (circa 470 euro/mp). Din anunț putem afla că proiectul imobiliar propus pentru respectiva zona este într-o fază incipientă de avizare: a fost obținut doar avizul de oportunitate de la Primărie.

Conform PUZ-ului inițiat de M.Chim, pe teren sunt propuse locuințe colective în 5 blocuri cu un regim ce ajunge la 16 etaje.

Omul de afaceri Cristin Zămosteanu este, în prezent, arestat preventiv într-un dosar deschis de procurorii DIICOT care acuză mai multe infracțiuni în activitatea imobiliară pe care o derulează patronul M.Chim.

Articole din categoria Tranzacții

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top