Connect with us

Cu cât se vând apartamentele în cel mai nou ansamblu de lângă Palas

Tranzacții

Cu cât se vând apartamentele în cel mai nou ansamblu de lângă Palas

Proprietarii ansamblului Unique Residence, din stradela Sf. Andrei, se află în plină campanie de vânzare de apartamente. Pe mai multe site-uri de specialitate au fost publicate detalii despre viitoarele locuințe, inclusiv legat de costuri. În prezent, ansamblul este în construcție.

APIX.ro a verificat mai multe anunțuri, iar media costului începe de la peste 2.100 euro/mp, un preț dublu față de media orașului. APIX.ro a identificat următoarele costuri: 2.455 euro/mp (apartament cu o cameră), 2.181 euro/mp (garsonieră), 1.986 euro/mp (apartament cu 2 camere) și 1.963 euro/mp (apartament cu 3 camere). De precizat că acestea sunt prețurile minime.

„UNIQUE Residence Iași, ultima oferță la prețul de 130.900 euro, următoarele oferte au prețul de 142.900 euro, apartament 2 camere zona Centru, microzonă Palas, față în față cu Hotelul Internațional, conf. I, 65,11 mp., etajul 1, loc de parcare în parcările subterane, preț loc parcare 13.600 euro preț ce include TVA. Modalitate de plată 30% avans pentru credit bancar sau 40% avans pentru plata cash. La plata integrală sau 90% se oferă un discount de 5%”, se arată într-un anunț publicat recent pe site-urile de specialitate.

Ansamblul este realizat pe o suprafață de 2.200 mp. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost inițiat de o firmă paravan a consilierul PSD Florin Boca (Rafant Company). După ce familia Boca a obținut toate autorizările necesare de la Primărie și alte instituții, proiectul a fost vândut cu peste 3 milioane euro. Din informațiile APIX.ro, terenul a fost achiziționat anterior de firma paravan a lui Boca cu o sumă de sub un milion de euro, iar jumătate din bani au fost, de fapt, apartamente date într-o „vilă” construită de Florin Boca în zona Colina Însorită.

Cumpărătorul a fost firma Unique Real Estate Development, condusă de omul de afaceri francez Gerrard Losson.

Articole din categoria Tranzacții

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top