Connect with us

A fost demarată procedura de selecție a trei administratori la parcul industrial Miroslava

parc industrial miroslava

Local

A fost demarată procedura de selecție a trei administratori la parcul industrial Miroslava

Consiliul Local Miroslava a aprobat recent demararea procedurii de selecție a trei administratori la parcul industrial din localitate. Mandatul administratorilor va fi de 4 ani, respectiv perioada 2024 – 2028.

Procedura va fi organizată cu sprijinul unui expert independent. Procedura a fost declanșată oficial la 21 martie și, conform legii, administratorii trebuie selectați în cel mult 150 de zile. Comisia de selecție și nominalizare a administratorilor cuprinde 2 membri desemnați de Primăria Miroslava (Anișoara Manea și Anca Luca), alături de expertul independent – firma Fox Management Consultants.

Miroslava Industrial Parc SRL gestionează cele două parcuri industriale care dispun de toate utilitățile necesare desfășurării activităților tehnologice. Acestea sunt și singurele parcuri industriale din județul Iași. „În momentul de față în parcurile industriale își desfășoară activitatea 54 de rezidenți”, se arată în documentele de lucru ale Comisiei, consultate de APIX.ro.

Rezidenții au activități în domenii precum: prelucrări mecanice, confecții metalice, prelucrarea lemnului, producție subansamble pentru construcție de mașini auto, industrie farmaceutică, asamblare și producție (prize, ștechere și cabluri de încărcare specifice sistemelor de încărcare a vehiculelor electrice), asamblare stații de încărcare vehicule electrice, producție tehnică dentară, tipografie, producție de ambalaje din carton și hârtie, producția betonului, procesarea cărnii și produselor din carne, producție tâmplărie PVC, geam termoizolant și înfoliere PVC, producție materiale publicitare, logistică și depozitare, producție de structuri metalice și poduri de încărcare, producție uși din lemn și MDF, comerț și transporturi.

Parcurile industriale din Miroslava au fost înființate în 2015 și 2019, iar suprafața totală ocupată este de circa 70 hectare.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top