Connect with us

Parcul industrial Holboca: a fost lansată licitația pentru studiul de fezabilitate

parc industrial holboca

Proiecte publice

Parcul industrial Holboca: a fost lansată licitația pentru studiul de fezabilitate

Consiliul Județean (CJ) a lansat licitația pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent proiectului de amenajare a unui parc industrial la Holboca, valoarea contractului fiind estimată la aproape jumătate de milion de lei (inclusiv TVA).

Conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ), prezentat în premieră de APIX.ro anul trecut, suprafața ocupată de construcții din parc va fi despre 180.000 mp, în timp ce circulațiile, aleile și trotuarele vor ocupa aproape 45.000 mp. În același timp, spațiile libere sau plantate vor avea o suprafață de peste 75.000 mp.

simulare
Randare inclusă în PUZ

Firmele interesate să elaboreze studiul de fezabilitate pot depune oferte cel târziu pe 29 aprilie. Valoarea estimată a contractului se ridică la 378.151 lei, fără TVA. Serviciile, care au ca termen de execuție 6 luni, cuprind: întocmire temă de proiectare; întocmirea și depunerea documentațiile, studiilor pentru obținerea avizelor, acordurilor impuse conform certificatului de urbanism precum și a documentației specifice, studiilor etc. impuse de către avizatori în vederea emiterii de avize sau acorduri și, nu în ultimul rând, întocmirea studiului de fezabilitate.

parc industrial holboca
După cum se poate vedea în stânga imaginii, lângă parcul industrial va fi o bază sportivă – complexul este deja în construcție

În anul 2020, Consiliul Județean și-a asumat construirea mai multor parcuri industriale pe raza județului (Pașcani, Lețcani, Dumești, Holboca etc.), dar niciunul nu a fost dat în exploatare până acum – cel mai avansat proiect este cel de la Lețcani, investiție care a fost inițiată încă de pe vremea fostului președintele Constantin Simirad, în 2008, la inițiativa unui fost consilier personal al acestuia (Tiberiu Brăilean).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top