Connect with us

FOTO Cum va arăta parcul industrial Holboca – imagini [randări] în premieră

parc industrial holboca

Proiecte publice

FOTO Cum va arăta parcul industrial Holboca – imagini [randări] în premieră

APIX.ro publică în premieră randări cu viitorul parc industrial Holboca, documentația fiind acum în curs de avizare la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), instituție care a decis că obiectivul de investiții are nevoie de un raport de mediu întrucât va fi dezvoltat într-o zonă „cu grad ridicat de umiditate”.

În context, amintim că, potrivit bilanțului teritorial propus de CJ, suprafața ocupată de construcții din parc va fi despre 180.000 mp, în timp ce circulațiile, aleile și trotuarele vor ocupa aproape 45.000 mp. În același timp, spațiile libere sau plantate vor avea o suprafață de peste 75.000 mp.

Lângă parcul industrial va fi construit un complex sportiv – în acest caz a fost finalizată licitația de execuție, iar, la finalul anului trecut, a fost desemnat constructorul
În prim plan este complexul sportiv, iar în spate se desfășoară parcul industrial, ambele obiective urmând a fi deservite de o cale de acces comună

„Circulația principală se desfășoară în vestul zonei studiate și se asigură din drumul județean DJ248D, prin breteaua creată pentru asigurarea accesului dintr-un drum public la viitoarea investiție, și se va racorda din traseul deja aprobat pentru zona complexului sportiv”, se arată în documentația depusă la APM.

Așa cum APIX.ro a relatat recent, una dintre criticile APM a fost calculul privind numărul de locuri de parcare (1.763) care nu a ținut cont de suprafața construită desfășurată a parcului. Totuși, în documentația consultată de APIX.ro, se precizează că numărul de locuri va fi revizuit la următoarea etapă de proiectare.

În această imagine, poate fi observată parcarea pentru TIR-uri
Parcul va avea o rețea de drumuri de incintă
[click pe imagine pentru o mări] Schița urbanistică a proiectului

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top