Connect with us

Au început lucrările la cel mai mare proiect de peste drum de Palas

FOTO: Radu MEȘNIȚĂ

Investiții private

Au început lucrările la cel mai mare proiect de peste drum de Palas

Iulius Real Estate a început lucrările la terenurile unde va fi ridicat un ansamblu imobiliar. Așa cum apix.ro a anunțat la mijlocul lunii februarie, societatea a obținut două autorizații de construire pentru lucrări de foraje și excavări necesare pentru efectuarea studiilor geotehnice și arheologice.

Citește și Cum va arăta turnul de 120 metri pe care Iulian Dascălu îl va construi în extinderea Iulius Mall din Tudor Vladimirescu

Primele intervenții au avut loc la terenul de pe str. Trei Ierarhi, de circa 2.200 mp, teren care se află în zona din spatele Școlii „Gh. Asachi”. Terenul era, în cea mai mare parte lipsit de construcții, dar în imaginile surprinse astăzi la fața locului se văd urme ale unor demolări (inclusiv zidul care împrejmuia parte din proprietate a fost desființat).

FOTO: Radu MEȘNIȚĂ

Acum două săptămâni, apix.ro a anunțat că omul de afaceri Iulian Dascălu pregătește un proiect de amploare la doi pași de Palas. În acest sens, Iulius Real Estate a achiziționat peste 20 de terenuri care sunt situate peste drum de Palas. În total este vorba despre peste 1,5 ha, dar, din informațiile apix.ro, proiectul va fi implementat pe o suprafață mult mai extinsă în perimetrul delimitat de străzile Palat, Iancu Bacalu, Sf. Andrei, Trei Ierarhi și Trantomir.

Citește despre tranzacțiile făcute de către Iulius Real Estate în zona amintită

„Construire împrejmuire teren proprietate, lucrări de foraje și excavări necesare pentru efectuarea studiilor geotehnice și arheologice, lucrări de amenajare și construcții cu caracter provizoriu pe durata organizării executării lucrărilor”, este obiectul celor două autorizații emise de Primărie.

Zona unde au fost făcute fotografiile de mai sus:

Captură de pe Google Earth:

Vom reveni cu detalii despre acest proiect.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top