Connect with us

Autostrada Iași – Ungheni: un nou termen limită pentru depunerea ofertelor de proiectare

Proiecte publice

Autostrada Iași – Ungheni: un nou termen limită pentru depunerea ofertelor de proiectare

Compania de autostrăzi a stabilit un nou termen limită pentru depunerea ofertelor la licitaţia de proiectare a lucrărilor în cazul autostrăzii Iaşi – Ungheni: 28 octombrie.

Licitația a fost suspendată în 2 rânduri, cel mai probabil din lipsă de ofertanți. Valoarea contractului, de puțin peste 8 milioane lei, nu este atractivă pentru proiectanți interesați.

„Menționăm că în studiul de fezabilitate inițial pentru autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni conexiunea cu Podul peste Prut la Ungheni se realiza prin partea de Sud a localității Ungheni, însă având în vedere că în urma realizării studiului de fezabilitate a podului peste Prut a reieșit că amplasamentul final al podului va fi la nord de localitatea Ungheni, conexiunea autostrăzii cu podul peste Prut se va realizaprin nordul localității Ungheni”, se arată în caietul de sarcini.

Printre altele, firma care își va adjudeca contractul va realiza și un studiu de trafic, dar datele care vor sta la baza documentației sunt din 2015 (recesământ de circulație).

„Scopul studiului de trafic va consta în determinarea traficului la momentul dării în exploatare al sectorului de autostradă și pentru o perioadă de perspectivă de 30 de ani, în funcție de tipul de structură rutieră adoptată”, se precizează în caietul de sarcini.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top