Connect with us

Azimut Copou, ansamblul rezidențial proiectat în avantajul dorințelor tale (P)

Investiții private

Azimut Copou, ansamblul rezidențial proiectat în avantajul dorințelor tale (P)

Cum ar fi să locuiești într-o zonă promițătoare și atractivă, pe Aleea Mihail Sadoveanu? Să ai un stil de viață modern și ambițios și, totodată, să savurezi priveliști din cel mai înalt punct din Iași?

Apartamentul tău într-un ansamblu rezidențial proiectat în avantajul dorințelor tale nu mai este un vis. AZIMUT COPOU IAȘI este chintesența confortului și armoniei pe care le meriți din plin. Admiră peisajul superb de la geamurile panoramice, petrece timpul liber în parcul Copou și obține siguranța unui bloc construit cu materiale de înaltă calitate — toate într-un singur ansamblu rezidențial.

Azimut Copou — proiecția ideală pentru o viață confortabilă în vibrația unui oraș în dezvoltare

Ansamblul rezidențial Azimut Copou îți oferă posibilitatea de a locui în cel mai frumos loc din Iași — regiunea Copou. Proiectul este amplasat pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 43, într-o zonă mult râvnită de rezidenții locali. O zonă rezidențială confortabilă, sigură și liniștită, lipsită de zbuciumul orașului, dar de unde se face cu ușurință legătura către arterele orașului. 

Proiectat să ofere o simbioză perfectă între cadrul natural și urban, ansamblul are spații vitrate înalte, priveliște panoramică de la cea mai înaltă altitudine și proximitate cu spații de recreere. 

Fiecare material este atent selecționat pentru ca să fii sigur de cea mai bună alegere. Holurile sunt finisate cu marmură, penthouse-urile sunt exclusiviste cu terasă și vedere de excepție. Pentru a ușura rutina zilnică a locatarilor au fost proiectate locuri de parcare private cu un sistem multiparking și spații comerciale la parter, care asigură toate necesitățile de bază.  Ansamblul Azimut Copou dispune de două ascensoare de dimensiuni mari cu acces inclusiv din parcarea subterană, precum și alte facilități gândite pentru confortul maxim al unui rezident modern.

Alege un stil de viață modern într-o zonă selectă a orașului și bucură-te de toate avantajele unui trai urban de vis. Accesează site-ul: https://www.inamstro.ro/azimut/ și alege planimetria perfectă pentru tine și familia ta, iar pentru alte detalii  apelează la numărul: +40 758 557 555.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top