Connect with us

Un nou proiect imobiliar în Poitiers este propus în zona complexului Siraj

Investiții private

Un nou proiect imobiliar în Poitiers este propus în zona complexului Siraj

Zona Poitiers se va schimba radical în următorii ani: mai multe blocuri înalte sunt acum în construcție, iar alte firme pregătesc de asemenea proiecte imobiliare de amploare. UPDATE – În imaginea de mai jos, dreptunghiul roșu evidențiază întreaga zonă a Sirajului, și nu delimitează strict proprietatea pe care este propus ansamblul.

Cel mai nou proiect pentru această zonă este propus în locul complexul Siraj pe un teren cu o suprafață de aproape 30.000 mp, conform estimărilor APIX.ro. Deocamdată, nu sunt cunoscute detalii concrete despre planurile companiei, demersurile pentru derularea unui proiect imobiliar fiind la început.

Întocmire Plan Urbanistic Zonal – Construire ansamblu imobiliar cu funcțiuni mixte, parcare subterană și supraterană pe teren privat”, este obiectul certificatului de urbanism 2553/2021 eliberat de Primăria Iași la solicitarea Siraj Prod SRL.

UPDATEDreptunghiul roșu evidențiază întreaga zonă a Sirajului, și nu delimitează strict proprietatea pe care este propus ansamblul.

Anul trecut, Siraj Prod a avut o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei și un profit de aproape un milion de lei. În schimb, în 2019, cifra de afaceri era similară, dar profitul era de cel puțin 5 ori mai mare. Firma este condusă de sirianul Aldirie Ibrahim.

Vom reveni asupra acestui proiect

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top