Connect with us

Undă verde pentru „Poitiers Towers”: Blocuri cu 11 etaje

Investiții private

Undă verde pentru „Poitiers Towers”: Blocuri cu 11 etaje

Municipalitatea a autorizat lucrările de construire a ansamblului „Poitiers Towers”. Proiectul a fost inițiat de firma Cat Construct, societate patronată de Cătălin Tudosă („Tolea”) investitor imobiliar cunoscut în special pentru ansamblul Vișoianu.

Proiectul a fost aprobat în noiembrie 2018 de către plenul Consiliului Local, dar autorizația de construire a fost emisă recent de către Primărie. În final, ansamblul de pe bld. Poitiers va avea 8 blocuri cu un regim de înălțime cu două niveluri în subteran, parter, mezanin și 11 etaje.

Prin autorizația 446/2020, Cat Construct poate începe lucrările la primele trei blocuri propuse care însumează aproape 300 de apartamente (171 apartamente cu o camera, 60 apartamente cu 2 camere, 66 apartamente cu 3 camere). Pentru viitorii locatari, firma s-a angajat să amenajeze peste 340 de locuri de parcare.

Societatea are în proprietate peste 3 hectare în zona de construire. Planșa de reglementări urbanistice (blocurile cu galben sunt locuințe colective, cele cu RVA -amestec roșu,verde,albastru- sunt clădiri de birouri, iar cu verde e locul de joacă – linia roșie întreruptă delimitează zona studiată prin PUZ):

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top