Connect with us

Centru: Parcare cu 5 niveluri în subteran la proiectul de la Biserica Albă

Investiții private

Centru: Parcare cu 5 niveluri în subteran la proiectul de la Biserica Albă

Omul de afaceri Cristin Zămosteanu a obținut o nouă autorizație de construire pentru ansamblul mixt pe care îl va dezvolta pe str. Elena Doamna (zona intersecției cu str. Anastasie Panu). Actul modifică un aviz precedent și vizează creșterea numărului de locuri de parcare de care va dispune complexul.

„Modificările aduse proiectului autorizat inițial constau în extinderea suprafeței parcării subterane cu 857 mp (de la suprafața de 1219,15 mp la 2076,95 mp) și realizarea unui număr suplimentar de parcări de 149 locuri la subsol (de la 108 locuri de parcare la 257 locuri de parcare la subsol)”, se arată în autorizația 435/2020.

Aria desfășurată a parcării subterane ajunge la peste 10.300 mp, în condițiile în care regimul este cu cinci niveluri în subteran și parter. La nivelul solului vor fi 36 de locuri, iar în subteran vor fi amenajate 257 de locuri pentru autoturisme și 24 pentru motociclete.

Terenul care cuprinde și zona parcării subterane (obiectivul va fi construit la vechea parcare publică – terenul a fost concesionat de la Primărie)

„Parcarea subterană este separată de celelalte spații de la parter prin elemente despărțitoare (planșee și pereți) realizate din beton armat. Accesul auto pe platformă se realizează printr-o rampă cu câte un fir pe sens și două sensuri de circulație. Pentru subsol este asigurat un acces ce se realizează printr-o rampă cu două fire de circulație și două sensuri”, se mai precizează în autorizație.

Prin firma M.Chim, Cristin Zămosteanu deține mai multe proprietăți în zona Elena Doamna unde are în plan o investiție pentru un ansamblu mixt cu locuințe, birouri, hotel, spații de învățământ, spații comerciale etc.

Suprafața totală de teren pe care Zămosteanu o deține în zona Elena Doamna.

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top