Connect with us

„Big Brother” în Valea Lupului: câteva sute de camere vor fi montate în locuri publice

camera de supraveghere

Proiecte publice

„Big Brother” în Valea Lupului: câteva sute de camere vor fi montate în locuri publice

Primăria Valea Lupului a lansat o licitație pentru înființarea unui sistem de monitorizare video a spațiului public, iar valoarea contractului se ridică la aproape 1,5 milioane lei. Sistemul va fi gestionat dintr-un dispecerat care va fi amenajat în sediul instituției.

„Prin achiziționarea de echipamente specifice se dorește scăderea ratei criminalității în comuna Valea Lupului în scopul asigurării obiectivelor, bunurilor și valorilor împotriva oricăror acțiuni ilicite care lezează dreptul de proprietate, existența materială a acestora, precum și a protejării persoanelor împotriva oricăror acte ostile care le pot periclita viața, integritate fizică sau sănătatea”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației.

Rețeaua de camere cuprinde mare parte din străzile existente în Valea Lupului

Camerele de supraveghere video sunt camere fixe, în carcase de exterior. Fiecare cameră va avea un card de memorie, astfel că imaginile vor putea fi accesate local în eventualitatea întreruperii transmisiei către centrul de comandă. Potrivit caietului de sarcini, vor fi montate 172 de camere IP 4k (8 MP) și 65 de camere cu recunoaștere plăcuțe de înmatriculare.

În cadrul contractului se vor realiza toate conexiunile necesare, vor fi achiziționate diverse alte echipamente și va fi amenajat centrul de comandă de la Primărie.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top