Connect with us

Bugetul Iașului a fost adoptat: un consilier USRPLUS a votat alături de PNL și PMP

În plan depărtat (lângă boxă) este consilierul USR Cezar Baciu

Proiecte publice

Bugetul Iașului a fost adoptat: un consilier USRPLUS a votat alături de PNL și PMP

Bugetul Iașului a fost aprobat după ce unul dintre consilierii USRPLUS a votat în favoarea proiectului, în cadrul unei ședințe care s-a desfășurat pe parcursul a doar 30 de minute.

La ședința extraordinară au fost prezenți doar 20 de consilieri dintre cei 27 de aleși locali (11 de la PNL, 4 de la PSD, 3 de la USRPLUS și 2 de la PMP). Încă din debutul ședinței s-a putut observa o scindare a grupului USRPLUS: dintre cei trei consilieri prezenți, unul dintre ei (Cezar Baciu) a votat în favoarea ordinii de zi care a cuprins un singur proiect, cel al bugetului local. Ceilalți doi consilieri (Iulian Nicolau și Diana Finkelștain) au votat împotriva ordinii de zi.

Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în fața cetățenilor municipiului Iași, sunt pentru bugetul municipiului Iași”, a declarat consilierul USRPLUS Cezar Baciu, în aplauzele celorlalți consilieri locali.

Amintim că pentru aprobarea bugetului au fost necesare 14 voturi, 13 dintre acestea fiind asigurate de către PNL și PMP. Anterior, bugetul a fost respins în două ședințe consecutive.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top