Connect with us

A fost lansată licitația pentru amenajarea parcului industrial Lețcani

Pe acest teren va fi amenajat parcul industrial Lețcani

Proiecte publice

A fost lansată licitația pentru amenajarea parcului industrial Lețcani

Consiliul Județean (CJ) Iași a lansat miercuri licitația pentru construirea unui sediu administrativ și amenajarea unui parc industrial pe o suprafață de 18 hectare pe raza comunei Lețcani. Valoarea estimată a contractului ajunge la peste 15 milioane lei, fără TVA.

Lucrările de intervenție vizează construcția unei clădiri cu rol administrativ (cu o suprafață desfășurată de circa 600 mp), realizarea drumurilor de incintă și a împrejmuirii, amenajarea terenului, racordarea la rețelele de utilități existente în zonă și eliberarea amplasamentului (mutarea unei rețele electrice aeriene).

Amplasamentul parcului industrial

„Drumul interior ce va deservi Iași Industrial Park va avea o lungime de 927 metri liniari. Se va realiza de asemenea și o clădire cu rol administrativ pentru personalul parcului, incinta acesteia fiind mărginită de împrejmuire metalica cu soclu de beton. Reţeaua de drumuri și reţelele edilitare vor fi realizate până la limita terenurilor pe care vor fi amplasate obiectivele. Terenul din parc va fi concesionat către agenţi economici, iar investiţiile din cadrul parcului vor fi realizate de către investitori”, se arată în documentația de atribuire.

Terenul trebuie eliberat de o rețea electrică aeriană

Clădirea administrativă va avea un regim mic de înălțime (parter și un etaj) și o suprafață utilă de aproape 450 mp.

Plan de situație

„Accesul se realizează din Sud prin intermediul unui windfang din care este acesat foyer-ul care asigură legtura funcțională cu casa scării și spațiile aflate la nivelul parterlui. Foayer-ul, spațiu central extins pe înăltime pe ambele niveluri este luminat prin intermediul unui luminator poziționat la nivelul plăcii acoperișului terasă. Legaturile funcționale la nivelul etajului sunt realizate prin intermediul holurilor și pasarelei metalice ce străbate foayer-ul extins pe cele două niveluri ale clădirii”, se mai precizează în caietul de sarcini.

Firmele interesate pot depune oferte cel târziu pe 17 iunie.

Peste drum de viitorul parc se află parcul logistic Solo

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

To Top