Connect with us

Ce sunt produsele WPC și care sunt avantajele față de alternativele clasice pentru terase, mobilier urban sau de grădină

Articol susținut de WPC Kraft

Local

Ce sunt produsele WPC și care sunt avantajele față de alternativele clasice pentru terase, mobilier urban sau de grădină

Produsele WPC au devenit o alternativă viabilă la materialele clasice pentru mobilier urban și de grădină, pardoseli, fațade, garduri, podețe și pontoane pentru bărci, foișoare și pergole, pavilioane și multe alte astfel de amenajări.

WPC este un compozit lemn-plastic și prezintă o serie de avantaje față de produsele tradiționale, printre care: durabilitate, întreținere redusă, instalare rapidă, costuri mai mici și estetică variată.

„Pardoseala WPC este realizată dintr-un amestec de fibre de lemn și plastic, ceea ce o face mai rezistentă la umiditate și putregai decât lemnul tradițional. De asemenea, este mai rezistent la uzură decât piatra sau betonul, ceea ce îl face o alegere bună pentru zonele cu trafic intens”, arată compania ieșeană WPC Kraft, unic distribuitor de produse WPC de la branduri din Cehia și Italia, și care oferă 20 de ani de garanție pentru produse.

Firma ieșeană asigură servicii de distribuție la nivelul întregii țări și oferă posibilitatea unui montaj profesionist prin intermediul partenerilor. „Materialele WPC sunt o alternativă cu o durată foarte lungă de viață pentru pardoseli de terasă. Suntem dedicați să oferim un serviciu premium cu instalare profesională și servicii de mentenanță”, spun reprezentanții firmei WPC Kraft.

Unul dintre produse este pardoseala Forest, cu materiale realizate în Cehia. Printre avantajele acestui profil se numără: suprafață anti-alunecare, rezistență la apă și pete, întreținere redusă, durată de viață prelungită (o garanție de peste 15 ani), nu conține PVC și nu necesită vopsire, ceruire sau acoperire cu ulei.

„Culorile acestui profil sunt variate și rezistente peste ani. În același timp, materiale WPC Forest și Forest+ sunt durabile și sunt concepute pentru a se integra cu ușurință și în mod natural în orice context exterior, cu o gamă diversă de aplicații: decking, parasolare, profile și module pentru pardoseli, cât și pentru acoperirea pereților și plafoanelor”, au mai arătat reprezentanții firmei WPC Kraft.

Ce trebuie să știi despre produsele WPC

  • Compoziție. WPC este realizat dintr-un amestec de fibre de lemn și plastic, în timp ce lemnul este fabricat din fibre de copaci. Această diferență de compoziție duce la unele diferențe cheie în proprietățile celor două materiale.
  • Durabilitate. WPC este mai rezistent la umiditate și putregai decât lemnul, deoarece plasticul din compozit ajută la protejarea fibrelor de lemn de umiditate și alți factori de mediu. Lemnul, pe de altă parte, este mai predispus la decolorare, degradare și deteriorare în timp daca nu este tratat corespunzator de preferat anual..
  • Întreținere. WPC necesită foarte puțină întreținere în comparație cu lemnul. Nu trebuie să fie sigilat sau acoperit și poate fi curățat cu ușurință cu apă și săpun. Lemnul, pe de altă parte, necesită întreținere regulată sub formă de etanșare și colorare pentru a-l proteja de umiditate și alți factori de mediu.
  • Costuri. WPC este în general mai puțin costisitor decât lemnul, deși prețul poate varia în funcție de tipul specific de lemn și WPC comparat.
  • Estetică. WPC poate fi făcut să semene cu lemnul, dar este disponibil și într-o gamă largă de culori, finisaje și stiluri care nu sunt posibile cu lemnul natural. Lemnul, pe de altă parte, este disponibil într-o varietate de culori si modele naturale. În general, WPC și lemnul sunt ambele materiale utile, cu proprietăți și caracteristici unice. Cea mai bună alegere pentru o anumită aplicație va depinde de nevoile și obiectivele specifice ale proiectului.

Succesul WPC Kraft vine din atenția la detaliile mici ale proiectelor care fac o mare diferență în rezultatele finale.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top