Connect with us

Centrul de afaceri al Conest, pe punctul de a primi autorizația

Investiții private

Centrul de afaceri al Conest, pe punctul de a primi autorizația

Compania Conest se pregătește să înceapă lucrările la centrul de afaceri „Iorga Business Center”, de pe bld. Nicolae Iorga. Proiectul a fost aprobat anul trecut de către Consiliul Local, iar acum a revenit în atenția publică odată cu obținerea de către companie a certificatului de urbanism, pas premergător obținerii autorizației de construire.

„Construire clădire cu funcțiunea de birouri, servicii și funcțiuni complementare pe teren proprietate”, este obiectul certificatului 1391/2023, obținut recent de către Conest.

Amplasamentul investiției

Proiectul este în avizare la Primărie de ceva timp, în condițiile în care chiar municipalitatea a facilitat derularea acestei investiții printr-un schimb de teren pe care l-a făcut anii trecuți cu Conest, firmă „abonată” la banii bugetului local. Din suprafața de 1.367 mp, nu mai puțin 722 mp au făcut obiectul schimbului.

Randare a proiectului – clădirea va ocupa 60% din teren, pe 30% vor fi făcute alei și carosabil, iar pe 10% spații verzi

Centrul de afaceri va avea două niveluri în subteran, parter și 8 etaje. „Se estimează că se va realiza o suprafață desfășurată de 5.468 mp de spații de birouri sau servicii, rezultând un necesar de 110 de locuri de parcare, care se vor asigura în subsolurile construcției propuse”, se arată în proiect.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top