Connect with us

IULIUS a obținut o nouă autorizație pentru o clădire rezidențială în zona Sf. Andrei

Investiții private

IULIUS a obținut o nouă autorizație pentru o clădire rezidențială în zona Sf. Andrei

Grupul de firme IULIUS a obținut recent o nouă autorizație de construire pentru o nouă clădire rezidențială în zona Sf. Andrei, unde a amenajat Palas Campus și are în plan mai multe dezvoltări de tip rezidențial.

„Construirea unei clădiri cu funncțiunea de rezidențial, spații comerciale,servicii, servicii medicale, alimentație publică, amenajări exterioare,parcare subterană, cu regim de înălțime 2S+P+7E conform PUZ aprobatprin HCL nr. 100/28.02.2020”, este obiectul autorizației 479/2023 obținută de IULIUS.

Potrivit actului urbanistic, terenul are o suprafață de peste 1.500 mp. Imobilul va fi construit în zona de intersecție a străzilor Iancu Bacalu, Sf. Andrei și Fundac Pralea, lângă Palas Campus.

Amplasamentul investiției

Blocul va avea un regim de înălțime cu 2 niveluri în subsol, parter și 7 etaje și va găzdui 60 de apartamente. Conform documentației consultate de APIX.ro, nivelurile din subsol sunt destinate spațiilor tehnice și amenajării unui număr de 28 de locuri de parcare, alte 625 de locuri fiind la Palas Campus.

În prezent, grupul Iulius are în construcție prima clădire rezidențială din portofoliu de pe str. Iancu Bacalu (44 apartamente), iar, în primăvară, la Primărie, a fost o dezbatere publică privind cel de-al doilea imobil amplasat pe str. Sf. Andrei (26 de apartamente).

  • Cele trei clădiri rezidențiale din jurul Palas Campus însumează 130 apartamente, toate de calitate premium. La acestea se vor adăuga locuințele din zona str. Trei Ierarhi, respectiv Palas Rezidențial.

„Structura de rezistență este realizată din pereți betomn armat la nivelul nucleului central cu grinzi perimetrale care interconectează stâlpii, planșee tip dală. Sistemul de fundare al viitorului corp de clădire va fi de tipul fundație indirectă, realizată prin intermediul unui radier general din beton armat pe piloți forați”, se arată în documentația consultată de APIX.ro, cu privire la blocul care va fi construit lângă Palas Campus.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top