Connect with us

Complexul rezidențial Royal Town donează un apartament de 110.000 de euro la Festivalul INIMO

Articol susținut de Royal Town

Local

Complexul rezidențial Royal Town donează un apartament de 110.000 de euro la Festivalul INIMO

Complexul rezidențial Royal Town a anunțat recent o inițiativă caritabilă cu impact semnificativ pentru comunitate. În cadrul Festivalului INIMO, care va avea loc în perioada 18-20 august, compania va dona un apartament a cărui valoare de piață este de 110.000 de euro.

Condiția pentru a participa la tombolă este una foarte simplă. Orice persoană ce cumpără bilete, sau donează minim 300 de lei este înscris automat la acestă tombolă pentru câştigarea unui apartament în Copou.

Royal Town donează un apartament de 110.000 de euro la Festivalul INIMO

Părintele Dan Damaschin organizează cel mai mare festival caritabil din România. Festivalul INIMO îşi propune să ajute peste 10.000 de copiii proveniți din medii defavorizate. Royal Town, care deţine un complex rezidenţial în Copou , a realizat o premieră la nivel național în ediţia 2023 a festivalului. Compania s-a implicat foarte activ şi a ales să doneze un apartament din Copou a cărui valoare de piață este de 110.000 de euro.

Complexul Royal Town are o tradiție îndelungată de implicare în proiecte de caritate în comunitatea ieșeană. De-a lungul a peste 10 ani, eforturile lor s-au concentrat pe sprijinirea copiilor din medii defavorizate, oferindu-le șanse reale pentru un viitor mai bun. În asociere cu festivalul, această inițiativă susține lupta Părintelui Dan Damaschin pentru schimbarea socială și îmbunătățirea vieților tinerilor.

De peste 10 ani ne implicăm în astfel de proiecte caritabile din comunitatea ieșeana, pentru că până la urma asta înseamnă a fi parte din comunitate: a-i fi alături când are nevoie. Ne implicăm cu tot sufletul în schimbarea pe care părintele Dan Damaschin luptă să o facă în societate, oferit miilor de copii din mediile defavorizate, speranță într-un viitor mai bun. Astfel, răsplătim binele și implicarea și oferim un apartament în valoare de 110.000 euro în complexul nostru unei persoane care a donat pentru acest scop nobil. Extragerea va avea loc în ultima zi a festivalului, pe scenă, înainte de un scurt recital al lui Ovidiu Lipan Țăndărică, imaginea noastră din cadrul campaniei”, au declarat reprezentanţii companiei.

Pe lângă șansa de a câștiga un apartament, cei care se alătură inițiativei caritabile INIMO a părintelui Dan Damaschin, vor beneficia de reduceri speciale la achiziția unui apartament în complexul Royal Town, până la finalul anului. Prin această acțiune, dezvoltatorul recompensează implicarea și generozitatea celor care sprijină cauza nobilă promovată de festival.

Ce este Royal Town

Complexul rezidențial Royal Town, situat în Copou, îți oferă oportunitatea de a găsi locuința perfectă pentru tine și cei dragi. Cu o gamă variată de opțiuni de compartimentare, poți alege apartamentul de vis dintre cele 9 tipuri disponibile, cu o  cameră, cu 2 sau cu 3 camere.

Indiferent de preferințele tale, la Royal Town vei găsi un apartament care să se potrivească nevoilor și stilului tău de viață. Fie că îți dorești o locuință spațioasă pentru familie sau o oază intimă pentru tine, oferta noastră diversificată îți oferă opțiuni adecvate.

Cu atenție la detalii și design modern, fiecare apartament este conceput pentru a asigura confortul și funcționalitatea de zi cu zi. Spațiile luminoase și bine compartimentate creează un mediu prietenos, în care te vei simți acasă de la prima clipă.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top