Connect with us

Opt străzi vor fi modernizate: a fost semnat contractul de lucrări

Local

Opt străzi vor fi modernizate: a fost semnat contractul de lucrări

Asocierea Concret Drum – Alpenside are undă verde să înceapă lucrările de modernizare la opt străzi de pe raza mun. Iași, după ce a semnat, în acest sens, un contract cu Primăria Iași, în valoare de 8,1 milioane lei, fără TVA.

Este vorba despre următoarele artere de circulație: fundac Strugurilor și str. Poienilor (Galata), str. Gloriei (Nicolina), str. Alba lulia, str. Bucovinei și str. Călugăreni (Crucea Roșie), str. Podoleanu (Moara de Vânt) și str. Teascului (Bucium).

Termenul de execuție este de 12 luni. Licitația de lucrări a fost lansată în luna mai 2023, iar asocierea s-a impus în față Conest și a unei asocieri conduse de Goldexo Team. Asocierea Concret Drum – Alpenside s-a impus după ce a licitat cu un milion de lei sub valoarea estimată de municipalitate (9,1 milioane lei).

Străzile enumerate mai sus sunt pe lista Primăriei pentru modernizare de mai mulți ani, în condițiile în care, în cel puțin ultimii 3 ani, arterele de circulație au fost des invocate în conferințe de presă sau comunicări publice ale municipalității.

Chiar dacă a fost semnat contractul în acest an, cel mai probabil lucrările se vor desfășura în special pe parcursul anului electoral 2024.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top