Connect with us

CUG: Complex de birouri între Centrul Expozițional și Tehnopolis

Investiții private

CUG: Complex de birouri între Centrul Expozițional și Tehnopolis

Firma de dezvoltare imobiliară SMP Residence Construct a propus Primăriei un plan urbanistic pentru construirea unei clădiri de birouri în zona aflată între Centrul Expozițional Moldova și Parcul Științific Tehnopolis. Compania are la dispoziție un teren cu o suprafață de 3.700 mp.

Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), SMP solicită aprobare de la Primărie pentru amenajarea de spaţii de birouri, comerţ, servicii şi alte funcţiuni mixte. Însă, printre utilizările admise cu condiţionări, care figurează în PUZ, se mai numără „locuinţe de serviciu, cazare în regim hotelier şi aparthotel”.

Amplasamentul are acces la șos. Nicolina prin intermediul unui drum secundar, același drum urmând a fi utilizat pentru acces către viitorul supermarket Kaufland care va fi construit în partea de sud (suprafața liberă de construcții din stânga)

Clădirile din complexul SMP ar urma să aibă un regim de înălţime cu două niveluri în subsol, demisol, parter, 3 etaje şi un al patrulea etaj retras, la o înălţime maximă de 20 metri.

În planșa urbanistică nu sunt publicate detalii despre elementele de mobilare urbană

Deocamdată, proiectul SMP Residence este în faza de consultare publică şi ulterior va intra în procesul de avizare de la nivelul Primăriei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top