Connect with us

Dedeman va construi un nou magazin care se va întinde pe 6 ha

Investiții private

Dedeman va construi un nou magazin care se va întinde pe 6 ha

Dedeman va deschide în premieră un magazin la Pașcani, compania condusă de frații Pavăl fiind pe ultima sută de metri în obținerea avizelor necesare, potrivit informațiilor APIX.ro.

În documentațiile depuse la instituțiile avizatoare, în acte figurează doi beneficiari ai planului urbanistic: Dedeman și Integrata Pașcani, ultima companie fiind a Doinei Cepalis. Potrivit surselor APIX.ro, între cele două companii există o promisiune de vânzare-cumpărare în sensul achiziției de către Dedeman a unor parcele de teren de la Integrata.

Terenul pe care va fi construit centrul comercial are o suprafață de aproape 62.000 mp, fiind format din opt parcele: cinci aparțin Dedeman și trei de Integrata. Terenul are o formă poligonală cu deschidere în partea de est la str. Grădiniței (DN28A, cu două benzi carosabile pe sens). În partea de sud, terenul are deschidere la Aleea Calea Iașului, cu o bandă pe sens.

Amplasamentul investiției

„Pe terenul studiat se propune construirea unui imobil cu funcțiunea de magazin și depozitare de mare capacitate materiale de construcții și de funcțiuni conexe, respectiv amenajarea de platforme pentru depozitarea materialelor de construcții (copertine, sere), cabină portar, platforme pentru parcaje auto neacoperite, respectiv amplasarea de panouri publicitare și mijloace tehnico-edilitare, prin demolarea construcțiilor existente”, se precizează în documentația depusă de Dedeman spre avizare, consultată de APIX.ro.

Noul centru comercial va avea un regim de înălțime cu parter și 2 etaje. Pentru asigurarea unui acces mai facil la amplasament, în documentație se propune reconfigurarea sensului giratoriu existent la intersecția str. Grădiniței cu str. Calea Romanului – în acest sens, Dedeman va ceda o parte din teren în domeniul public.

„Accesul auto și pietonal se va realiza atât din str. Grădiniței, cât și din str. Calea Iașului. Accesul pentru aprovizionare se va realiza din str. Grădiniței, acces proiectat și dimensionat pentru trafic greu”, se mai precizează în documentație.

Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajările interioare. Lanțul românesc are aproape 60 de magazine în toată țara, două dintre acestea fiind în Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top