Connect with us

Descoperă Lapis Residence – complex rezidențial modern care asigură un echilibru corect între locuire și natură

Articol susținut de Lapis Residence

Investiții private

Descoperă Lapis Residence – complex rezidențial modern care asigură un echilibru corect între locuire și natură

Lucrările continuă într-un ritm alert la cel mai nou și de anvergură complex de blocuri (Lapis Residence), amplasat în zona Galata, în proximitatea Cartierului Nicolina.

Potrivit reprezentanților investitorului, la primul bloc a început amenajarea parcării interioare și, în paralel, montarea instalațiilor termice (încălzire în pardoseală), electrice și sanitare. La al doilea bloc, lucrările continuă cu ridicarea fundației, iar investitorul a dat startul vânzărilor de apartamente în luna aprilie.

Printre avantajele complexului Lapis Residence se numără compartimentarea eficientă a apartamentelor și finisajele premium. În ceea ce privește amplasarea, ansamblul este construit pe str. Iftimie Bârleanu 36F (Galata) într-o zonă în dezvoltare, cu infrastructură nouă și spații verzi generoase. Zonele verzi, alături de amenajarea pistelor de biciclete și materialele de construcție utilizate, arată că proiectarea ansamblului a fost gândită în baza principiilor „arhitecturii verzi”, care încurajează agrementul, mobilitatea alternativă și construirea de clădiri sustenabile.

Pe acoperișul fiecărui bloc vor fi montate panouri fotovoltaice – acestea vor asigura reducerea cheltuielilor comune și vor alimenta punctele de încărcare pentru vehiculele electrice. La parterul fiecărui bloc vor fi locuri de parcare acoperite

Conceptul arhitectural modern al ansamblului și finisajele premium aduc un aer sofisticat și contemporan în fiecare aspect al vieții rezidențiale în primă fază, vor fi livrate 380 de apartamente. Apartamentele sunt de mai multe tipuri, iar persoanele interesate pot afla informații detaliate prin programarea unei vizite la showroom, amenajat la amplasament.

Dotări și finisaje premium

Dotările prevăzute pentru apartamente vor asigura viitorilor locatari un confort sporit: tâmplărie PVC exterioară de înaltă performanță (izolație optimă cu 3 foi de sticlă), încălzire în pardoseală (costuri semnificativ reduse la căldură), centrală termică în condensare (economii de până la 35% la consumul de gaze naturale), băi complet echipate, instalații de calitate superioare (instalație sanitară cu PEX, iar cea electrică integral din cupru) și uși exterioare metalice de top.

Blocurile sunt construite cu materiale premium care, spre diferență de structurile tradiționale, respectă principiile eficienței energetice și sunt prietenoase cu mediul prin reducerea amprentei de carbon încorporat.

În incinta complexului va fi amenajată o curte interioară, proiectată de peisagiști cu experiență, care va cuprinde locuri de joacă pentru copii și spații verzi. Reprezentanții investitorului spun că, astfel, „familiile se pot bucura de o conexiune autentică cu natura în mijlocul unei comunități ospitaliere și prietenoase”. Aceste spații verzi, alături de construirea de clădiri sustenabile, au și un rol de a reduce din supraîncălzirea orașului, conform studiilor de specialitate – structurile tradiționale creează așa-numitele „insule de căldură urbană” care, în timpul valurilor de căldură, intensifică căldura excesiva din orașe și are efecte negative asupra sănătății oamenilor și a funcțiilor orașului, potrivit unei cercetări a Băncii Mondiale.

Chiar dacă ansamblul este construit departe de aglomerarea și agitația urbane, zona este una în dezvoltare și va cuprinde facilități precum locuințe individuale și colective cu regim mediu de înălțime, spații comerciale, terenuri de sport, biserică și grădiniță. Zona asigură armonia perfectă între modern și natură, potrivit investitorului.

  Lapis Residence este construit în vecinătatea mai multor obiective de interes public: de la școli și spitale până la centre comerciale
  Facilitățile gândite de proiectanți încurajează mișcarea
  • Detalii despre viitorul complex și finisajele oferite de către dezvoltatori pot fi consultate pe site-ul oficial. Ansamblul se află în zona Galata, pe Aleea Iftimie Bârleanu 36F. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0757 70 70 80 sau la adresa de mail vanzari@lapis-residence.ro

  Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

  Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

  Articole din categoria Investiții private

  Hover Image with Link

  Trafic

  Tu știi în ce cartier stai?

  Facebook

  Cele mai citite articole din ultima lună:

  To Top