Connect with us

O nouă clădire de birouri pe șos. Iași-Ungheni: imobil cu 10 niveluri

Investiții private

O nouă clădire de birouri pe șos. Iași-Ungheni: imobil cu 10 niveluri

Un nou proiect imobiliar va ajunge pe masa consilierilor locali: construirea unei clădiri de birouri pe șos. Iași-Ungheni, planul urbanistic zonal fiind inițiat de firma Giga Instal, o companie specializată în instalații electrice. Imobilul va avea 10 niveluri: 2 în subteran, parter și 7 etaje.

Printre utilizările admise se numără birouri, sedii de firme, servicii pentru întreprinderi (proiectare, cercetare, expertizare, consultanță etc.), servicii sociale, hoteluri, restaurante, loisir, comerț, dar și locuințe cu partiu obișnuit sau cu partiu special care include spații pentr profesiuni liberale.

Schița amplasamentului – terenul are o suprafață de aproape 2.400 mp, iar în vecinătate se află Hotelul Amadeo

În proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) nu este precizat numărul de locuri de parcare, ci doar faptul că acestea vor fi calculate la momentul depunerii documentației de obținere de autorizației de construire. În prezent, investiția este supusă consultării publice (până la finalul lunii mai) și, ulterior, va intra spre aprobare în plenul Consiliului Local.

O altă randare a proiectului Giga Instal

Conform documentației urbanistice, 30% din suprafața terenului ar urma să fie acoperită cu spații plantate. „Înălțimea la cornișă sau atic a clădirilor va fi de maximum 30 metri – măsurată în punctul cel mai înalt al terenului natural în zona construită”, se mai arată în proiectul de PUZ.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top