Connect with us

FOTO Cum vor arăta apartamentele din complexul LAPIS Residence

Articol susținut de Lapis Residence

Investiții private

FOTO Cum vor arăta apartamentele din complexul LAPIS Residence

Investitorii din cadrul ansamblului rezidențial LAPIS Residence, ansamblu situat în zona Pepinierei Pomicole Galata, la doar 6 km de centrul orașului, au făcut publice randări interioare ale viitorului complex. Demersul dezvoltatorului vine la scurt timp după ce a dat startul lucrărilor.

Realizat după un concept arhitectural modern, ansamblul pune la dispoziția viitorilor locatari o varietate de tipologii de apartamente tip studio, 2 și 3 camere. Dezvoltatorul proiectului este GDG – Green Development Group, grup de investitori străini cu o vastă experiență în domeniul imobiliar și proiecte finalizate cu succes sau în curs de finalizare în SUA și Europa, inclusiv în partea de vest a României.

„Apartamentele sunt astfel proiectate încât să îmbine în mod optim confortul, funcționalitatea și flexibilitatea necesare, de exemplu, tinerilor la început de drum. În același timp sunt perfecte ca investiții pe termen lung. Am ținut cont de nevoia ta de spațiu, de utilitate și unicitate astfel că am creat mai multe tipologii de apartamente”, precizează investitorul.

Galerie fototipuri de apartamente studio [click pe imagine pentru a deschide galeria, pe mobil, alternativ, puteți glisa]

Apartamentele beneficiază de dotări și finisaje premium. Fațadele vor fi izolate cu vată bazaltică și placate cu piatră naturală și cărămidă aparentă pentru un plus de eleganță.

Galerie foto tipuri de apartamente cu două camere

Blocurile din complexul rezidențial LAPIS Residence au structura de rezistență pe cadre, planșee beton armat și închideri din BCA Ytong. „Blocurile cu consum redus de energie oferă un confort ambiental sporit fără limitări în ceea ce privește consumul, și costurile de întreținere sunt mult reduse în comparație cu nivelul aferent unei construcții tradiționale. În zilele noastre, se impune tot mai mult utilizarea materialelor de construcție 100% naturale, cu eficiență termică sporită și amprentă de carbon redusă, precum betonul celular autoclavizat Ytong”, spun investitorii.

Ansamblul este în curs în construcție în Galata, pe Aleea Iftimie Bârleanu nr. 36F. Blocurile au regim mic de înălțime (5 etaje): ansamblul va fi construit în două etape. În prima fază vor fi date în folosință 380 de apartamente, imobile la care au început deja lucrările. În a doua etapă, vor fi disponibile încă 360 de locuințe.

La aceeași adresă este deschis un showroom unde cei interesați pot explora în detaliu planurile apartamentelor – alternativ, pe site-ul dedicat proiectului, puteți vizualiza finisajele și facilitățile locuințelor în cadrul unor tururi virtuale.

  • Programările pot fi făcute online [link] sau la numărul de telefon 0757.70.70.80. Showroom-ul este deschis de luni până vineri între orele 09.00 – 18.00.

Galerie foto tipuri de apartamente cu trei camere

Randare a ansamblului rezidențial

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top