Connect with us

Inamstro, compania  de construcții dedicată excelenței din 2006, cucerește cu un nou proiect în cartierul Frumoasa, Iași

Articol susținut de Heritage Properties

Investiții private

Inamstro, compania  de construcții dedicată excelenței din 2006, cucerește cu un nou proiect în cartierul Frumoasa, Iași

Cu o tradiție solidă în domeniul construcției din anul 2006, cu 3 proiecte de succes finalizate în România, alte 14 în derulare și cu 37 finalizate în 4 țări ale lumii, dezvoltatorul Inamstro impresionează anul acesta cu un nou proiect de excepție în cartierul Frumoasa din Iași. Un dezvoltator imobiliar cu performanțe dovedite, Inamstro își consolidează reputația prin angajamentul constant față de calitatea fără egal, materiale de construcții durabile și tehnologii de construcție de ultimă generație, aducând astfel în atenția publicului un nou proiect unde calitate este semnătura de excelență.

INAMSTRO cel mai dinamic dezvoltator imobiliar din Iași

Compania înființată în 2006 a parcurs o evoluție semnificativă în domeniul imobiliar, devenind un nume de încredere în industrie. Istoria sa în România este marcată de succesul a trei proiecte rezidențiale distincte: Azimut Copou, complexul rezidențial Zorilor și ansamblul Aleea Mihail Sadoveanu. Toate aceste proiecte se remarcă prin calitatea construcției conform celor mai riguroase standarde de calitate și condiții de trai îmbunătățite, adaptate cerințelor europene.

Inamstro și-a câștigat notorietatea pe piața imobiliară prin accentul pus pe calitatea materialelor de construcție și inovația tehnologică. Experiența în dezvoltarea proiectelor imobiliare reflectă pasiunea pentru arhitectură și utilizarea celor mai avansate tehnologii în construcții. Portofoliul impresionant al companiei include obiecte industriale internaționale, proiecte rezidențiale și comerciale, precum și spații de birouri clasa A. Datorită experienței extinse în construcția de complexe rezidențiale ample, inclusiv cu elemente de infrastructură socială și centre de birouri clasa premium, compania se concentrează pe implementarea celor mai avansate soluții arhitecturale și tehnice. Aceasta și-a consolidat reputația ca un dezvoltator imobiliar de încredere în regiunile cu infrastructură în plină dezvoltare.

Inamstro se remarcă prin abordarea filosofică simplă, având la bază satisfacerea visurilor oamenilor, punând în valoare potențialul maxim al fiecărui proiect prin calitate, siguranță și stil. 

Pentru cei care apreciază investițiile în calitate și stil, cel mai recent proiect dezvoltat de către compania Inamstro în România — ansamblul rezidențial DIMINEȚII este o oportunitate care ce nu poate fi ignorată.

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII este un proiect de regenerare urbană, care îmbină modul modern de trai cu armonia mediului înconjurător și locația pitorească unică.

Proiectul are ca scop oferirea unei calități superioare a vieții, furnizând soluții moderne de trai pentru întreaga familie – valori europene cu care diaspora s-a obișnuit să conviețuiască. Îmbinând armonia naturii cu o ambianță exterioară confortabilă, o infrastructură proprie dezvoltată, conform conceptului unui mediu fără bariere, la spații de joacă și recreere, dotări moderne, sistem de parcare subteran și suprateran și materiale de construcții de înaltă calitate — toate integrate într-un peisaj natural remarcabil. 

Siguranța este la un nivel înalt, cu gestionarea inteligentă a accesului pentru locuitori și oaspeții lor, incluzând sisteme inteligente de monitorizare a accesului în întregul bloc. Supravegherea video este asigurată pentru terenul de joacă, curte, parcarea și scara blocului, având acoperire 24/7/365. Iluminarea spațiilor comune este gestionată inteligent, iar curtea este securizată pentru a oferi un mediu sigur.

Videointerfon Smart Cloud oferă acces la interfon și posibilitatea de a deschide ușa de la scară cu ajutorul smartphone-ului, chiar și de la distanță. Ascensorul coboară direct în parcarea subterană, iar fiecare bloc dispune de parcări pentru biciclete. Accesul simplu este asigurat printr-o singură cheie pentru toate ușile și porțile comune.

Construcția este realizată conform standardelor Uniunii Europene. În fiecare scară, există două ascensoare de ultimă generație, silențioase și rapide. Izolarea termică a blocurilor este realizată cu vată minerală, iar pereții dintre apartamente sunt construiți în 3 straturi, având două rânduri de cărămizi K-bloc și izolare fonică eficientă. Pardoseala beneficiază de izolare vibroacustică și termică. Pereții intermediari și cei exteriori sunt din cărămidă K-bloc, cu izolare fonică între apartamente. Fațada este izolată termic cu vată minerală și finisare cu material Perlit, patentat. Izolarea vibroacustică folosește tehnologie europeană, iar geamurile sunt de calitate excepțională și anume sticla 4S (4 Seasons) + Low–E (Low Energy), certificate conform standardelor europene cu 3 rânduri de sticlă.

Toate aceste, în premieră, vor fi disponibile cu o ofertă fără precedent pe piața imobiliară din România, lansată recent de Inamstro: “Cumpără unul sau mai multe apartamente în ansamblul rezidențial DIMINEȚII și primește toți banii înapoi dacă investiția nu este una rentabilă la darea în folosință.” 

Fie că alegi să achiziționezi unul sau mai multe apartamente, această metodă de plată simplă și avantajoasă reprezintă un avantaj semnificativ pentru cumpărare. Faptul că ratele lunare sunt însoțite de o dobânda 0 (zero) înseamnă că suma plătită lunar corespunde exact prețului acordat pentru apartament și stipulat în contractul de vânzare-cumpărare, fără costuri suplimentare. 

Pentru informații detaliate despre proiect, tipuri de locuințe, modalități de plată și oferta fără precedent, luați legătura direct cu reprezentanții departamentului de vânzări la datele de contact:+40 33 222 80 49 sau accesează website-ul: diminetii.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top