Connect with us

FOTO Cum va arăta noul complex al lui Cheșcu din Tătărași, de lângă Biserica „Sf. Vasile”

Zona de construire

Investiții private

FOTO Cum va arăta noul complex al lui Cheșcu din Tătărași, de lângă Biserica „Sf. Vasile”

Omul de afaceri Gheorghe Cheșcu construiește un nou complex de clădiri în cartierul Tătărași, zonă în care a implementat o serie de proiecte imobiliare și altele sunt în derulare. Noile imobile vor găzdui locuințe și spații de birouri la parter.

Zona în care vrea să construiască Cheșcu este una de locuințe, pe str. Vasile Lupu, în imediata apropiere a Bisericii „Sf. Vasile”. Omul de afaceri vrea un complex de clădiri cu regim de înălțime de până la 3 etaje (două niveluri în subsol, parter, 2 etaje și un etaj retras – maxim 16 m), în condițiile în care terenul are o suprafață de aproape 2.000 mp. În prezent, terenul este liber de construcții.

Amplasarea terenului

Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), procentul de ocupare a terenului este propus la 36%. Pentru teren există o autorizație de construire emisă în anul 2019, dar intenția omului de afaceri este să-și maximizeze condițiile de construire și, astfel a modificat indicatorii urbanistici inițiali și, prin urmare, este necesară o nouă autorizație.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top