Connect with us

FOTO Lucrări în ritm alert pentru construirea Silk District: primele clădiri încep să prindă contur

Investiții private

FOTO Lucrări în ritm alert pentru construirea Silk District: primele clădiri încep să prindă contur

Cel mai mare șantier privat din Iași avansează într-un ritm alert: primele imobile de la Silk District încep să prindă contur, fiind în construcție atât blocuri de locuințe, cât și clădiri de birouri. Imagini publicate de investitor pe Facebook arată un avans semnificativ al lucrărilor într-o perioadă scurtă de timp.

Conform „jurnalului de șantier” publicat pe site-ul dedicat proiectului, în a doua parte a acestui va fi finalizată prima etapă a proiectului atât la clădiri rezidențială, cât și la imobile de birouri.

Care este stadiul lucrărilor, conform Silk District:

  • Faza 1 de construcții rezidențiale, pentru primele 4 tronsoane conținând un număr de 315 apartamente, se află într-un stadiu avansat cu 90% din lucrările structurii de rezistență deja încheiate, tâmplăria exterioară montată în proporție de peste 70%, compartimentările dintre apartamente și din interiorul acestora realizate în procent de 80%, lucrările de tencuieli interioare umede / uscate și șape pentru pardoseli sunt avansate. În paralel, s-a ajuns la nivelurile superioare cu montajul instalațiilor de alimentare cu apă, canalizare, termice, electrice și de infrastructură AC și sunt efectuate lucrări de termoizolație a fațadei cu vată minerală bazaltică. Termen de finalizare: a doua parte a anului 2023.
  • În paralel cu realizarea Fazei 1 se derulează și execuția Fazei 2, conținând un număr de 346 de apartamente. Lucrările pentru structura de rezistență a celei de-a doua faze de clădiri avansează în ritm alert – s-au finalizat nivelurile de subsol, parter și se cofrează planșeul peste etajul 1. În paralel, se realizează lurcrări pentru racordarea construcțiilor la sistemele de canalizare și de furnizare utilități. Termen de finalizare: prima parte a anului 2024.
  • Faza 1 Office: Suprastructura și compartimentările din zidărie ale clădirii se află într-un stadiu avansat de realizare. Concomitent cu lucrările de construcții s-au demarat și cele pentru instalații electrice, sanitare și pentru stingerea incendiilor. Sunt în curs de finalizare lucrările pentru structura de rezistență a clădirii de birouri. S-au realizat nodurile pentru circulații verticale și se lucreaza la închiderile exterioare. S-a montat, în proporție de 70%, structura fațadei cortină și parțial panourile de sticlă. Termen de finalizare: ultima parte a anului 2023.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Continue Reading
MCM Construct - Banner
Articole similare

Articole din categoria Investiții private

To Top