Connect with us

În fostul showroom eMag din Moara de Foc va funcționa un supermarket pentru animale de companie

Local

În fostul showroom eMag din Moara de Foc va funcționa un supermarket pentru animale de companie

Complexul Niciman va găzdui, de la sfârșitul lunii iulie, un supermarket pentru animale de companie în locul unde anterior a funcționat showroom-ul eMag, magazinul online mutându-și recent toate operațiunile la showroom-ul de la Iulius Mall.

Potrivit unor informații afișate la complexul Niciman, la fostul showroom eMag va funcționa un magazin Zoocenter, în incinta căruia va fi disponibilă o gamă variată de hrană și accesorii pentru animale de companie.

În ultimul an, zona complexului Niciman a suferit mai multe modificări, în ceea ce privește chiriașii: Lidl s-a relocat în zona intersecției Moara de Foc (în loc a fost deschisă o hiper-farmacie și un Carrefour express), în timp ce eMag și-a mutat operațiunile la Iulius Mall.

Noul chiriaș, Zoocenter, mai are un magazin în Galata. Magazinul este gestionat de firma Vabro Retail SRL din Ploiești, societatea având mai multe supermarket-uri la nivel național, atât în orașe mari, cât și comunități mai mici. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de peste 120 milioane lei, un profit de circa 6 milioane lei și un număr mediu de peste 330 de angajați.

Zoocenter a amplasat deja elemente de producție publicitară. Magazinul va fi deschis sfârșitul lunii iulie
Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top