Connect with us

Showroom-ul eMag din Moara de Foc va fi desființat: ce soluții au clienții

Foto credit: Radu MEȘNIȚĂ

Local

Showroom-ul eMag din Moara de Foc va fi desființat: ce soluții au clienții

Clienții eMag vor avea ocazia să-și ridice produsele din showroom-ul din Moara de Foc doar până marți, 24 mai: de miercuri, 25 mai va fi disponibil doar magazinul din Iulius Mall. Totodată, va fi dezafectat și EasyBox-ul din imediata apropiere.

Pe site-ul eMag, showroom-ul din Moara de Foc deja nu mai este activ. Showroom-ul a funcționat în complexul Axa Niciman timp de aproape 15 ani.

eMag Showroom – Din 25 mai ne găsești doar în Iulius Mall. Te așteptăm!”, este anunțul afișat la intrarea în magazinul din Moara de Foc. De asemenea, va fi dezafectat și punctul de ridicare a coletelor (automatul de livrări).

Anunțul afișat de către eMag la showroom-ul din Moara de Foc

Închiderea magazinului eMag din complexul Axa Niciman vine la un an după mutarea magazinului Lidl din complex (dintr-o clădire aflată peste drum de eMag), în locul retailerului funcționând acum un Carrefour Express și o hiper-farmacie.

Pe site-ul eMag, showroom-ul din Moara de Foc nu mai este activ și nici punctul automat de colectare. În schimb, în imediata apropiere, sunt două EasyBox-uri: unul la șantierul nou deschis în zonă (lângă Gelsor) și celălalt la benzinăria Mol, pe str. Păcurari
După cum se poate vedea din această captură de pe site-ul eMag, în ultimul timp, numărul de puncte de colectare de tip EasyBox a crescut foarte mult, iar clienții obișnuiți să-și ridice coletele (mici) din Moara de Foc au destule alternative. În schimb, pentru coletele mari va fi necesară deplasarea la Iulius Mall

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top