Connect with us

Moara de Foc: Carrefour deschide un magazin în locul fostului Lidl

Investiții private

Moara de Foc: Carrefour deschide un magazin în locul fostului Lidl

Lucrările de reamenajare a spațiului în care a funcționat fostul Lidl din Moara de Foc, zona eMag, sunt aproape de finalizare. Unii dintre chiriașii spațiului au amplasat deja reclame luminoase, iar primul chiriaș care a făcut acest lucru este Carrefour.

Magazinul Carrefour va fi probabil de mici dimensiuni, similar cu cele deschise de către lanțul francez de retail în mai multe zone din oraș, în completarea hipermarket-urilor din zona Baza 3 și ERA. Unele surse spun că spațiul ar fi fost închiriat către trei chiriași: un lanț de retail (Carrefour), un lanț de farmacii și eMag, dar rămâne de văzut dacă întreg spațiul va fi dedicat Carrefour sau își vor face apariția și alți chiriași.

„Carrefour Market” va fi deschis în zona spațiului aflată peste drum de eMag

În trecut, spațiul a fost folosit de Lidl vreme de mai mulți ani, dar, anul trecut, lanțul de magazine a deschis un magazin de mari dimensiuni în dreptul intersecției Moara de Foc pe un teren achiziționat de către companie. La Moara de Foc, proprietarul terenului cu o suprafață de peste 8.500 mp este Niciman SA. Lidl a funcționat la Niciman în baza unui contract de locațiune, la care a renunțat după ce a investit câteva milioane de euro în achiziția unui teren de la Compan SA și construirea unui nou magazin în dreptul intersecției Moara de Foc.

Magazinul Lidl de la Niciman a fost închis pe 24 martie 2021 și, de la acel moment, spațiul a intrat în renovare, fiind făcute reamenajări și recompartimentări.

Anul acesta, la Iași, vor fi finalizate sau începute diverse proiecte privind construirea de magazine. Primul supermarket va fi inaugurat de Kaufland la mijlocul acestei săptămâni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top