Connect with us

Noul magazin Kaufland din Tătărași se deschide în februarie: lanțul de retail a anunțat ziua inaugurării

Investiții private

Noul magazin Kaufland din Tătărași se deschide în februarie: lanțul de retail a anunțat ziua inaugurării

Noul magazin Kaufland din Tătărași se va deschide pe 24 februarie, conform unui anunț al lanțului de retail. Lucrările au început în martie 2021 cu unele amenajări ale terenului, iar magazinul propriu-zis a început să fie construit vara trecută.

Un cititor APIX.ro ne-a transmis mai multe imagini de la amplasamentul magazinului din care rezultă că lucrările sunt în curs de finalizare. Anunțul privind deschiderea de pe 24 februarie a fost amplasat de către Kaufland la șantier.

Lucrările la noul supermarket au început în luna martie 2021, cu unele amenajări la teren – vezi cum arăta șantierul la vremea respectivă. Ulterior, în iulie 2021, lucrările la supermarket-ul propriu-zis au fost autorizate de către Primărie.

Noul magazin va avea o suprafață desfășurată de peste 6.500 mp. Parcarea va avea aproape 300 de locuri, iar pe o suprafață de circa 4.000 mp vor fi amenajate spații verzi. Planul urbanistic zonal aferent proiectului a fost aprobat în toamna anului trecut de către plenul Consiliului Local. Terenul are deschidere la străzile Aurel Vlaicu și Ignat.

Amintim că lanțul de retail Kaufland are în pregătire alte trei proiecte importante în această perioadă:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top