Connect with us

Kaufland a finalizat proiectul pentru magazinul din Galata: PUZ-ul a intrat în procesul de avizare

În această zonă va fi construit magazinul

Local

Kaufland a finalizat proiectul pentru magazinul din Galata: PUZ-ul a intrat în procesul de avizare

Kaufland avansează la Iași cu un nou proiect de magazin în Galata, pe șos. Iași – Voinești, într-o zonă în plin avânt imobiliar. Lanțul de retail a depus Planul Urbanistic Zonal (PUZ) la Primărie, iar proiectul urbanistic a intrat în faza de avizare.

Așa cum APIX.ro a anunțat în premieră, Kaufland are în proprietate un teren cu o suprafață de circa 15.000 mp pe care va amenaja magazinul. Amintim că, în prezent, compania are în lucru magazinul din Tătărași, pregătește un alt magazin în zona Fortus, iar anul viitor va începe lucrările în Miroslava la cel de-al treilea centru logistic Kaufland din țară.

După cum se poate observa din imagine, în zonă au fost construite numeroase ansambluri rezidențiale noi, iar altele sunt în faza de construcție sau avizare. Terenul Kaufland este cel evidențiat cu roșu

Magazinul din Galata va fi construit pe șos. Iași-Voinești, pe partea stângă a drumului, pe sensul spre Miroslava, în zona de după intersecţia şos. Iaşi – Voineşti cu str. Camil Ressu.În partea sudică a amplasamentului, terenul are deschidere la Aleea Strugurilor.

Planul urbanistic aferent proiectului Kaufland va fi discutat în aceste zile într-o ședință a Comisie Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, for din care fac parte arhitecți și specialiști în domeniu. După ce va primi aviz CTATU, proiectul va putea ajunge pe masa consilierilor locali și, ulterior, să poată fi obținută autorizația de construire. Cel mai probabil, lucrările vor începe până în vara anului 2022.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top