Connect with us

Magazinul Kaufland de la Fortus a intrat în faza de avizare la nivelul Primăriei

Investiții private

Magazinul Kaufland de la Fortus a intrat în faza de avizare la nivelul Primăriei

Proiectul noului magazin Kaufland care va fi construit în zona Fortus va fi discutat de către Comisia Tehnică de Amenjarea Teritoriului și Urbanism într-o ședință care va avea loc la sfârșitul acAestei săptămâni.

„Construire centru comercial, amplasare mijloace publicitare, amenajare parcare, amanajare acces auto și pietonal pe teren proprietate – Zona Fortus”, este obiectul planului urbanistic.

Procesul de avizare a fost inițiat de firma Engeko care va preda către Kaufland proiectul cu acte în regulă. Surse din piața imobiliară spun că tranzacția dintre cele două firme se ridică la câteva milioane de euro. Firma controlată de fostul deputat Relu Fenechiu s-a angajat să predea terenul cu tot cu autorizația de construire, motiv pentru care, în martie 2021, a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Iași.

Noul magazin va fi construit în proximitatea Centrului Expozițional Moldova, cu acces direct la șos. Nicolina

Amintim că, lanțul de retail Kaufland are mai multe proiecte de investiții în derulare la Iași pentru construirea de noi magazine, precum și pentru amenajarea celui de-al treilea centru logistic din țară la Miroslava.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top