Connect with us

Încep lucrările de modernizare a opt străzi din Copou: printre ele, este strada spre Grădina Botanică

Proiecte publice

Încep lucrările de modernizare a opt străzi din Copou: printre ele, este strada spre Grădina Botanică

Primăria a anunţat începerea lucrărilor de modernizare a opt străzi din zona Copou. Licitaţia a fost organizată anul trecut, iar contractul a fost adjudecat recent de asocierea de firme Concret Drum – Alpenside. 

Valoarea totală a lucrărilor este de aproape 10 milioane lei (inclusiv TVA) pentru reabilitarea a 2,4 km de drum într-un interval maxim de 12 luni. Arterele de circulaţie pe care se va interveni sunt: str. Theodor Văscăuţeanu (319 metri), str. Doctor Victor Babeş (242 m), str. Titu Maiorescu (456 m), str. Nicolae Istrati (81 m), str. Turcu (223 m), str. Ion Roată (260 m), şos. Munteni (477 m) şi aleea Copou (280 m).

„Prima arteră care va beneficia de lucrări de modernizare este şoseaua Munteni, unde lucrările au început pe 7 iunie cu frezarea carosabilului. Următoarele străzi pe care se va lucra sunt aleea Copou şi strada Theodor Văscăuţeanu”, se arată într-o informare a Primăriei Iaşi. Asocierea de firme are şi alte contracte în derulare cu municipalitatea ieşeană tot pentru refacerea infrastructurii rutiere, dar, pe unele străzi, lucrările înaintează greu spre nemulţumirea riveranilor, exemple în acest sens fiind artere de circulaţie din zone precum Păcurari sau Ţicău. 

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top