Connect with us

Investiție de peste 2 milioane euro într-o fabrică de panificație la Miroslava

parcul industrial miroslava iasi
Parcul industrial de la Brătuleni

Investiții private

Investiție de peste 2 milioane euro într-o fabrică de panificație la Miroslava

Primăria Miroslava a dat undă verde construirii unei fabrici de panificație, beneficiarul estimând o investiție de cel puțin 11 milioane lei, conform unor documente oficiale consultate de APIX.ro.

Autoritatea locală a emis autorizația de construire la finalul anului trecut. „Investiție inițială pentru înființarea unei fabrici de panificație prin schema de ajutor de stat GBER”, este obiectul autorizației 584/2023 obținută de Cuptor de Vis SRL din Brătuleni.

GBER este un regulament european de exceptare a unor situații în care pot fi acordate ajutoare de stat fără a duce la concurență neloială. Mecanismul de finanțare este realizat de Comisia Europeană și se aplică în mai multe domenii, prin sesiuni de apeluri de proiecte inițiate în care diferitelor linii de finanțare.

Firma Cuptor de Vis SRL este specializată în „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”. Conform autorizației de construire emisă de Primăria Miroslava, valoarea inițială a proiectului ajunge la 11.020.660 lei – cea mai mare investiție aprobată de autoritatea locală în cursul lunii decembrie.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top