Connect with us

Undă verde pentru magazinul Penny din Alexandru cel Bun: a fost emisă autorizația

Investiții private

Undă verde pentru magazinul Penny din Alexandru cel Bun: a fost emisă autorizația

Lucrările la magazinul Penny din Alexandru cel Bun, din apropierea pasarelei spre Gară, pot începe oricând: Primăria a eliberat autorizația de construire în cursul lunii decembrie 2023, conform informațiilor publicate pe site-ul municipalității.

Lanțul de retail are la dispoziție un teren cu o suprafață de 5.400 mp: magazinul va ocupa 1.400 mp și va avea un regim de înălțime cu un singur nivel (parter). Potrivit autorizației, pe amplasament vor fi amenajate 68 de locuri de parcare: dintre care 3 pentru persoane cu dizabilități, iar 2 vor fi dotate cu stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Schița amplasamentului

În mai 2022, pe același amplasament a fost emisă o autorizație pentru devierea de rețele termice – abia după ce face dovada că aceste lucrări au fost finalizate, lanțul de retail poate începe amenajarea magazinului. La momentul emiterii primului act urbanistic, de avizarea proiectului se ocupa firma Padi Development.

O randare inclusă în documentația urbanistică asumată inițial de compania Padi

În context, amintim că Penny mai are în avizare construirea de magazine în Dacia și în Bucium, ambele intrate pe ultima sută de metri în obținerea autorizațiilor. „Construire supermarket și magazin produse din carne și brânzeturi (accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, organizare șantier) și zonă servicii”, este obiectul ambelor proiecte.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top