Connect with us

Penny avansează cu proiectele din Bucium și Dacia: la ambele magazine lucrările ar putea începe anul viitor

Investiții private

Penny avansează cu proiectele din Bucium și Dacia: la ambele magazine lucrările ar putea începe anul viitor

Proiectele Penny pentru construirea de noi magazine la Iași se află într-un stadiu avansat de avizare: cel din Dacia a fost aprobat, iar cel din Bucium a intrat pe ultima sută de metri în procesul de autorizare.

Recent, APIX.ro a relatat despre faptul că a fost emisă autorizația de demolare a construcțiilor (foste hale industriale) de pe amplasamentul Penny de pe str. Tabacului: costurile se ridică la 351.000 lei pentru dezafectarea totală a 7 imobile și parțială în cazul altor 3 hale.

„Construire supermarket și magazin produse din carne și brânzeturi, acccesuri auto și pietonale, amplasare panouri fotovoltaice pe acoperiș, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, organizare șantier”, este obiectul proiectului care a intrat spre avizare la Comisia zonală a monumentelor istorice, în cazul proiectului din Bucium.

În context, amintim că atât pentru Dacia, cât și pentru Bucium, Penny are aprobate hotărâri de Consiliu Local, ambele supermarketuri fiind în faza de obținere a autorizației de construire. Coincidență sau nu, ambele magazine vor fi construite în apropierea unuia dintre concurenții lanțului de retail (Lidl).

Amplasamentul magazinului Penny din Dacia, în apropriere de pasajul Băncilă
Amplasamentul magazinului Penny din Bucium, peste drum de actualul Lidl

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top