Connect with us

Licitație pentru reabilitarea unui drum de 12 km: contract de 23,4 milioane lei

Proiecte publice

Licitație pentru reabilitarea unui drum de 12 km: contract de 23,4 milioane lei

Consiliul Județean (CJ) a lansat o licitație pentru modernizarea unui drum județean cu o lungime de circa 12 km, arteră care tranzitează trei comune ieșene din nordul județului.

Proiectul tehnic a fost finalizat încă din anul 2018, iar în ianuarie 2021 au fost actualizați indicatorii tehnico-ecomomici. Studiul de fezabilitate a fost întocmit încă din anul 2015.

„Drumul propus pentru modernizare se află în intravilanul satelor Bivolari, Traian și Spineni, și în extravilanul comunelor Bivolari și Andrieșeni pe relația DN 24C – Bivolari – Traian – Spineni – intersecție cu DJ 282F”, se arată în proiectul tehnic.

Potrivit sursei citate, drumul județean prezintă o serie de degradări precum gropi, văluiri, făgașe ce necesită a fi remediate. „Suprafața de teren care va fi ocupată prin realizarea lucrării este de 128.602 mp, ampriza drumului fiind variabilă de la 7,8 m la 11,5 m”, se mai precizează în documentație.

Termenul pentru depunerea ofertelor este mijlocul lunii aprilie, iar durata de execuție a lucrărilor a fost stabilită la 18 luni.

Drumul propus spre modernizare

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top