Connect with us

Lista investițiilor Consiliului Județean în 2022: bugetul de dezvoltare ajunge la 271 mil. lei

Proiecte publice

Lista investițiilor Consiliului Județean în 2022: bugetul de dezvoltare ajunge la 271 mil. lei

Consiliul Județean (CJ) a estimat cheltuieli de investiții în valoare de peste 270 milioane lei în acest an, în condițiile în care bugetul local al instituției are venituri prognozate de circa 560 milioane lei.

Proiectul de buget al județului pe anul în curs este în faza de consultare publică și poate fi descărcat de pe site-ul CJ. Cele mai mari investiții ale instituției în următoarele luni vor fi în domenii precum transporturi (128 milioane lei) și sănătate (97 milioane lei). Cel mai important proiect vizează modernizarea drumului Iași – Suceava (100 mil. lei).

Din lista investițiilor publicată de către CJ, putem observa strategia instituției în ceea ce privește parcurile industriale, în acest sens fiind alocate resurse financiare în valoare totală de peste 9 milioane lei pentru amenajarea unor astfel de obiective în localitățile: Lețcani, Holboca, Răducăneni, Pașcani, Deleni, Podu Iloaiei și Dumești. Cu excepția primului parc enumerat și care se află la faza de lucrări de amenajare, celelalte obiective sunt în etapa de proiectare, respectiv faza întocmirii planului urbanistic zonal.

Lista investițiilor pe care și le asumă CJ în anului 2022 (descarcă documentul):

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top