Connect with us

Metalurgiei: Bloc cu 11 etaje în zonă industrială

Investiții private

Metalurgiei: Bloc cu 11 etaje în zonă industrială

Un bloc cu 11 etaje este propus pe str. Metalurgiei 4 de către două firme, pe un teren de circa 2.700 mp, imobil care ar urma să fie deservit de o parcare supraterană în imediata vecinătate, potrivit unui proiect de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) publicat de Primăria Iași spre consultare publică.

Proiectul aparține firmelor Talex Imobil și Tătăru Residence, iar planul urbanistic propune construirea unui bloc de locuințe cu demisol, parter și 11 etaje, cu o înălțime maximă de 40 metri.

Amplasamentul investiției

Zona de construire are în prezent un caracter industrial, dar, prin intermediul planului urbanistic, vor fi permise locuințe colective, locuințe de serviciu, locuințe cu partiu special care include spații pentru profesiuni liberale, construcții aferente echipăriii tehnico-edilitare sau amenajări aferente locuințelor (căi de acces, alei, parcări etc.).

Planșa urbanistică – la sud de amplasament se află o cale ferată dezafectată

După încheirea etapei de consultare publică, proiectul de PUZ va fi supus aprobării plenului Consiliului Local – dacă va avea toate avizele în regulă – și, ulterior, va putea fi emisă autorizația de construire.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top