Connect with us

O firmă vrea un hotel în spatele Primăriei: decizia va fi luată la București

Investiții private

O firmă vrea un hotel în spatele Primăriei: decizia va fi luată la București

Proiectul unui nou hotel în spatele Primăriei, un plan urbanistic care a stârnit controverse, va face obiectul unei analize la nivelul Comisiei naționale a monumentelor istorice din cadrul Ministerului Culturii. Proiect a fost trimis de Comisia zonală la București.

Proiectul este unul mai vechi: APIX.ro a scris încă din vara anului 2019 despre intenția CCI Construct de a ridica un hotel pe str. Agatha Bârsescu nr. 13 pe un teren care are o suprafață de sub 500 mp. Investitorul a propus mai multe soluții, iar proiectul actual vizează „construire boutique hotel prin demolare clădiri anexă și extindere clădire existentă”.

Inițial, CCI a solicitat aviz pentru „construirea unui imobil cu locuințe în regim hotelier și spații prestări servicii pe teren proprietate”, dar se pare că nu a avut sorți de izbândă.

Amplasamentul terenului pe care este propus hotelul

Pe această porțiune a str. Agatha Bârsescu, carosabilul este foarte îngust, mașinile fiind parcate de-o parte și de alta a străzii, astfel că pentru circulația în dublu sens rămâne, de fapt, o singură bandă. Nu este clar în ce măsură ar putea fi asigurate locuri de parcare pentru această investiție, în aceste condiții, ținând cont și de suprafața mică de teren de care beneficiază investitorul.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top