Connect with us

Miroslava: Investiție de peste 10 mil. euro la parcul industrial

Investiții private

Miroslava: Investiție de peste 10 mil. euro la parcul industrial

Parcul industrial de la Miroslava continuă să atragă investiții. O firmă din București, patronată de o cunoscută de familie de afaceriști, va investi în construirea unui incubator de afaceri IT pe un amplasament de lângă Delphi. Perspectives Constructions Invest SRL are drept de superficie pe o suprafață de 10.000 mp.

Proiectul derulat de firma bucureșteană, unde acționar este Honorius Prigoană (unul dintre fii cunoscutului om de afaceri Silviu Prigoană), este finanțat cu fonduri europene și are o valoare totală de 55 milioane lei, circa 30 milioane lei reprezentând asistența financiară nerambursabilă. La doi ani de la finalizarea proiectului, în incubatorul Perspectives ar urma să fie incubate 80 de firme cu activitate în domeniul IT.

Contractul de finanțare europeană a fost semnat în iunie 2019, iar proiectul se află deja în etapa de implementare.

Apix.ro vă pune la dispoziția fișa de proiect furnizată de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Est (ADRNE). (descarcă documentul)

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top